KPN VISION

Met enthousiasme en groot succes stond Miggy dit jaar wederom op de KPN Vision-beurs, waar we zowel bestaande als nieuwe relaties hebben ontmoet. Tijdens het evenement hebben we met trots al onze innovatieve oplossingen kunnen presenteren. Opmerkelijk nieuws is dat KPN heeft aangekondigd dat Miggy als eerste partij wordt geïntegreerd in hun nieuwe platform. Dit betekent dat resellers nu direct bij KPN IoT-oplossingen kunnen aanschaffen via Miggy. Een spannende ontwikkeling die onze klanten nog meer toegang biedt tot state-of-the-art technologieën.


Promo 'Smartfarming'

In een steeds digitalere wereld lijken de mogelijkheden soms eindeloos. Zeker wanneer IT niet uw specialisatie is. Waar moet u dan beginnen? En wat levert het uiteindelijk op? Om antwoord te geven op al uw vragen, organiseren LTO Ledenvoordeel en KPN het webinar ‘Smartfarming met KPN Internet of Things’ met Miggy als gast om te praten over onze kant en klare oplossingen.

Meer info hier: LTO Ledenvoordeel

LANDELIJKE DEKKING

Wij zijn hard aan het werk geweest en onze IoT-sensoren hebben bijna het hele land bedekt waardoor het slimmer, groener en meer verbonden is dan ooit tevoren.

We hebben nog een paar plekken welke ingevuld moet worden waarbij wij alle hulp kunnen gebruiken. 

Laten we verbinding maken en samenwerken!

INTERVIEW 

DIGITAL MATTER

Tijdens KPN Vision hebben wij een verrijkend gesprek gehad met Andre Blignaut, Managing Director EU van Digital Matter. Andre deelde inzichten over de huidige trends binnen de Track en Trace-markt en benadrukte de cruciale rol die zijn bedrijf blijft spelen in deze dynamische sector.MIGGY IS TRENDING

Met grote dankbaarheid delen wij het prachtige nieuws dat Miggy is opgenomen in een artikel van KPN als een start-up die je in 2024 moet volgen. Deze erkenning is niet alleen een eerbetoon aan het harde werk van ons toegewijde team, maar ook aan de onschatbare steun van onze klanten en partners. Dank aan KPN voor deze bijzondere vermelding en aan iedereen die ons heeft geholpen om tot dit punt te komen. We voelen ons vereerd en gemotiveerd om ons streven naar innovatie voort te zetten en kijken uit naar de spannende reis die voor ons ligt. 

Lees het hele artikel hier:

Deze 5 startups en scale-ups moet je in 2024 in de gaten houden (kpn.com)  
MIGGY STIJGT NAAR GROTE HOOGTES

In dit videofragment demonstreren we hoe onze klanten met behulp van onze zelfontwikkelde sensoren van Miggy het fenomeen 'Vortex Shedding' kunnen detecteren op masten.