Remco Sablerolle, Algemeen Directeur

Remco heeft meer dan twee decennia ervaring in telecommunicatie, bij ondermeer Alcatel, KPN en 10 jaar bij Samsung Electronics alwaar hij  verantwoordelijk was voor de technische after-sales operaties voor de gehele mobiele productlijn. Deze uitgebreide ervaring maakt hem waardevol als mede-oprichter van Miggy BV met een groot technisch hart.

Social media

Mike van der Ark, Commercieel Directeur

Met ruim 20 jaar ervaring in telecommunicatie, is Mike, mede-oprichter van Miggy BV, toegewijd aan het aangaan van innovatieve uitdagingen, het vormgeven van nieuwe zakelijke modellen en het assisteren van klanten op hun digitale reis door doeltreffend aanbod en vraag te combineren. Zijn expertise en passie voor innovatie maken hem niet alleen een waardevolle kracht binnen het bedrijf, maar ook zeer bekwaam in het stimuleren van sales.

Social media

Ronald Horn, Raad van Advies

Met meer dan 20 jaar telecomervaring heeft Ronald indruk gemaakt door Nokia Distribution in Nederland op te zetten, leiding te geven aan Vodafone's Nederlandse distributie, en succesvolle bedrijven te stichten zoals BTC, en Blueoceandevelopment. Hij is een expert in algemeen management, marketing en sales, met sterke vaardigheden in fusies en overnames, e-commerce en mobiele diensten.


Social media

Dick Houtsma, Raad van Advies 

Dick, mede-oprichter van Miggy BV, speelt een essentiële rol op de achtergrond en neemt periodiek deel aan besluitvorming over de toekomst van het bedrijf. Gedurende vele jaren is hij de zakelijke partner van Ronald en gezamenlijk bezitten ze meerdere ondernemingen, waaronder Blueoceandevelopment. Dick heeft zich voornamelijk gericht op financiële aspecten, en zijn expertise en betrokkenheid dragen bij aan het succes van Miggy BV.

Social media